Brygger: Kristian Rudjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1095
FG: 1025
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 53 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt
munich
hvete
carafa 1 
carafa 3
Crystal 
roasted barley
dme

[B]Humle og krydder[/B]
magnum
cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 gr i 60 min
kok 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-05
Gjærmengde: 30 gr 
Informasjon om gjæring:
18 gr 5 dgr
så fri flyt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2016
Flasket: 20. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N