Brygger: Kristian Rudjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1095 FG: 1025 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 53 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt munich hvete carafa 1 carafa 3 Crystal roasted barley dme [B]Humle og krydder[/B] magnum cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 gr i 60 min kok 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-05 Gjærmengde: 30 gr Informasjon om gjæring: 18 gr 5 dgr så fri flyt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2016 Flasket: 20. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N