Brygger: Lars Johan Ulveseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,081 FG: 1,026 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kg Weyermann Bohemian Pilsner Floor malted - 4 EBC 5,5 kg Ireks Munich Malt 2 - 22 EBC 250 g Thomas Fawcett Crystal Malt - 150 EBC 250 g Thomas Fawcett Red Crystal Malt - 240 EBC 150 g Thomas Fawcett Chocolate Malt - 1175 EBC 200 g Weyermann Carafa Special 2 - 1150 EBC [B]Humle og krydder[/B] 35g Northern Brewer 10,5% AA @60 min 20g Saaz 4% AA @15 min 20g Saaz 4% AA @2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 15 min 67 grader i 20 min 71 grader i 20 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1,75 mill/ml/Plato Gjærmengde: WLP833 Informasjon om gjæring: Pitch på 8 grader, la stige til 10 grader på 4 dager. La stige til 12 grader på 2 dager, hold til FG. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2017 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F