Brygger: Martin Eckhoff Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,078 FG: 1,017 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 3 EBC 11 000g Munich malt 20 EBC 4 500g Chocolate malt 800 EBC 750g Pale chocolate malt 400 EBC 250g Roasted barley 1300 EBC 150g Amber malt 100 EBC 1000g Brown malt 180 EBC 500g Dark Crystal malt 300 EBC 350g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrüh 5% alpha 90 min 110g Saaz 2,8% alpha 100g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader, 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP800 Gjærmengde: repitchet mye gjær Informasjon om gjæring: 10 grader i 30 dager 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2013 Flasket: 20. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N