Brygger: Martin Eckhoff Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,078
FG: 1,017
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 3 EBC 11 000g
Munich malt 20 EBC 4 500g
Chocolate malt 800 EBC 750g
Pale chocolate malt 400 EBC 250g
Roasted barley 1300 EBC 150g
Amber malt 100 EBC 1000g
Brown malt 180 EBC 500g
Dark Crystal malt 300 EBC 350g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrüh 5% alpha 90 min 110g
Saaz 2,8% alpha 100g 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader, 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP800
Gjærmengde: repitchet mye gjær
Informasjon om gjæring:
10 grader i 30 dager
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2013
Flasket: 20. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N