Brygger: Anders Fostad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1066
FG: 1010
Mengde vørter: 75,0l
Mengde ferdig øl: 67,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt           11000g
Special B             500g
Munich malt       5500g
Chocolate malt    200g
Bisquit malt          500g
Kandisirup          1700g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle   60min     100g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min 63 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP-500
Gjærmengde: 4 rør
Informasjon om gjæring:
15 dager 20-25 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. oktober 2014
Flasket: 1. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N