Brygger: Anders Fostad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1066 FG: 1010 Mengde vørter: 75,0l Mengde ferdig øl: 67,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt 11000g Special B 500g Munich malt 5500g Chocolate malt 200g Bisquit malt 500g Kandisirup 1700g [B]Humle og krydder[/B] Perle 60min 100g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min 63 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP-500 Gjærmengde: 4 rør Informasjon om gjæring: 15 dager 20-25 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. oktober 2014 Flasket: 1. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N