Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1052
FG: 1008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Wheat
Melanoidin
Oats, flaked
Spelt

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
68c - 60min
78c - 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 5335 + 5733 + 5526
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
18c
Årevis med lagring til surt nok.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2015
Flasket: 15. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N