Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1052 FG: 1008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Wheat Melanoidin Oats, flaked Spelt [B]Humle og krydder[/B] Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68c - 60min 78c - 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 5335 + 5733 + 5526 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 18c Årevis med lagring til surt nok. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2015 Flasket: 15. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N