Brygger: Rune Aasprong
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Kirsebær
OG: 1047
FG: 1010
Mengde vørter: 28,48l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 21,1
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
500 g Rice Hulls (0,0 EBC) Adjunct 
3400 g Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain
2400 g Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 
100 g Vienna Malt (6,9 EBC) Grain

[B]Humle og krydder[/B]
30.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60,0 min
24.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min
34.00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10,0 mins)

[B]Andre ingredienser[/B]
Secondary Ingredients

2000 g Cherry (Secondary 7,0 days)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash Steps
Name Description
Step
Temperature
Step
Time
Protein Rest Add 12,02 l of water at 74,9 C 66,0 C 60 min
Saccharification Add 10,68 l of water at 89,5 C 76,0 C 15 min
Mash Out Add 8,01 l of water at 84,3 C 78,0 C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs #3944
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 20 grader i mørkt rom i 14 dager før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. august 2012
Flasket: 26. august 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N