Brygger: Rune Aasprong Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Kirsebær OG: 1047 FG: 1010 Mengde vørter: 28,48l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 21,1 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 500 g Rice Hulls (0,0 EBC) Adjunct 3400 g Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 2400 g Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 100 g Vienna Malt (6,9 EBC) Grain [B]Humle og krydder[/B] 30.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60,0 min 24.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min 34.00 g Orange Peel, Sweet (Boil 10,0 mins) [B]Andre ingredienser[/B] Secondary Ingredients 2000 g Cherry (Secondary 7,0 days) [B]Meskeinformasjon[/B] Mash Steps Name Description Step Temperature Step Time Protein Rest Add 12,02 l of water at 74,9 C 66,0 C 60 min Saccharification Add 10,68 l of water at 89,5 C 76,0 C 15 min Mash Out Add 8,01 l of water at 84,3 C 78,0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs #3944 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret på 20 grader i mørkt rom i 14 dager før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. august 2012 Flasket: 26. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N