Brygger: Kristoffer Lindh Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1058 FG: 1018 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 107 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 7 EBC 5500 g Maris Otter Pale Malt 5 EBC 1000 g Roasted Barley 1100 EBC 1000 g Chocolate Malt 800 EBC 200 g Crystal Malt 135 135 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 4.4% alpha 80 g 60 minutes East Kent Golding 4.4% alpha 15 g 5 minutes Amarillo 6.5% alpha 15 g 5 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes. Mek er utført med konstant sirkulasjon med over-rislingsanlegg [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Irish Ale Gjærmengde: 2 glass fersk gjær Informasjon om gjæring: Starter med 2 gjærglass og 2liter spraymalt. Satt 2 dager før bryggedag. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. desember 2013 Flasket: 28. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N