Brygger: Kristoffer Lindh
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1058
FG: 1018
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 107 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC   7 EBC   5500 g 
Maris Otter Pale Malt   5 EBC   1000 g 
Roasted Barley   1100 EBC   1000 g 
Chocolate Malt   800 EBC   200 g 
Crystal Malt 135   135 EBC   200 g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 4.4% alpha   80 g   60 minutes 
East Kent Golding 4.4% alpha   15 g   5 minutes 
Amarillo 6.5% alpha   15 g   5 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 degrees for 60 minutes, 78 degrees for 10 minutes.

Mek er utført med konstant sirkulasjon med over-rislingsanlegg

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004 Irish Ale
Gjærmengde: 2 glass fersk gjær
Informasjon om gjæring:
Starter med 2 gjærglass og 2liter spraymalt. Satt 2 dager før bryggedag.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. desember 2013
Flasket: 28. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N