Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,090
FG: 1,030
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 71,0
Beregnet farge: 118 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
34,4% palemalt
16,3% munichmalt
9,3%  coffeemalt
4,7%  flaked barley
4,7%  caraaroma
4,7%  havregryn
2,8% sjokolademalt
2,8%  roasted barley
1,9% svartmalt
4,7%  DME
14,0% demerarasukker

[B]Humle og krydder[/B]
90 gr. northern brewer 6,1% 60 min
60 gr. northern brewer 6,1% 30 min
30 gr. northern brewer 6,1% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 90 min 65 grader
Utmesk 15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle S-04
Gjærmengde: 27 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret 10 dager 18 grader, 3 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. mai 2016
Flasket: 1. juni 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N