Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,090 FG: 1,030 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 71,0 Beregnet farge: 118 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 34,4% palemalt 16,3% munichmalt 9,3% coffeemalt 4,7% flaked barley 4,7% caraaroma 4,7% havregryn 2,8% sjokolademalt 2,8% roasted barley 1,9% svartmalt 4,7% DME 14,0% demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] 90 gr. northern brewer 6,1% 60 min 60 gr. northern brewer 6,1% 30 min 30 gr. northern brewer 6,1% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 90 min 65 grader Utmesk 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle S-04 Gjærmengde: 27 gram Informasjon om gjæring: Gjæret 10 dager 18 grader, 3 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. mai 2016 Flasket: 1. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N