Brygger: Lars-Erik Owe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1052 FG: 1015 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 72 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 g Thomas Facett Maris Otter 250 g TF brunmalt 250 g TF lys krystallmalt 100 g TF sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 20 g Fuggles pellets 5,0 % 60 min 10 g Fuggles pellets 5,0 % 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/5 ts Supermoss 1/2 ts gjærnæring 1 ts CaCO3 1/2 ts KCl [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min ved 68 C 5 min ved 75 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitelabs WLP013 London Ale Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 14 dager ved 20 C 7 dager ved 4 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2013 Flasket: 17. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N