Brygger: Lars-Erik Owe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1052
FG: 1015
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 72 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000 g Thomas Facett Maris Otter
250 g TF brunmalt
250 g TF lys krystallmalt
100 g TF sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Fuggles pellets 5,0 % 60 min
10 g Fuggles pellets 5,0 % 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/5 ts Supermoss
1/2 ts gjærnæring
1 ts CaCO3
1/2 ts KCl

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min ved 68 C
5 min ved 75 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Whitelabs WLP013 London Ale
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 20 C
7 dager ved 4 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2013
Flasket: 17. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N