Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12C Flamsk rød)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1055
FG: 1008
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 4,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3250 g Vienna
750 g flaket hvete
250 g melanoidin
250 g Caramunich
250 g Special B
250 g Dark crystal

800 g bringebær (på 4 L)

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Styrian Golding 5% 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering, gjærnæring, irish moss.
Eikechips.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 50 grader, 20 min 50 grader, 40 min 63 grader, 30 min 72 grader, 10 min 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY3763+WLP665
Gjærmengde: 1 smackpack og 1 rør
Informasjon om gjæring:
Omstikking etter primærgjæring.  
Etter 1 år, stikker om 4 L og tilsetter bringebær.

[B]Kommentarer[/B]
Kun bringebær i 4 L av batchen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mai 2013
Flasket: 5. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N