Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12C Flamsk rød) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1055 FG: 1008 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 4,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3250 g Vienna 750 g flaket hvete 250 g melanoidin 250 g Caramunich 250 g Special B 250 g Dark crystal 800 g bringebær (på 4 L) [B]Humle og krydder[/B] 40 g Styrian Golding 5% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering, gjærnæring, irish moss. Eikechips. [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 50 grader, 20 min 50 grader, 40 min 63 grader, 30 min 72 grader, 10 min 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY3763+WLP665 Gjærmengde: 1 smackpack og 1 rør Informasjon om gjæring: Omstikking etter primærgjæring. Etter 1 år, stikker om 4 L og tilsetter bringebær. [B]Kommentarer[/B] Kun bringebær i 4 L av batchen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mai 2013 Flasket: 5. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N