Brygger: Kim Odland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,065 FG: 1,010 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich Havregryn Hvete Caramalt Aprikos-puré [B]Humle og krydder[/B] Columbus Amarillo Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Yeast nutrient Servomyces Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 60m @ 64min 10min @ 77 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1rør i 2l starter Informasjon om gjæring: 18-20C 48t 20C 12dager 20-4C 48t [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2016 Flasket: 14. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N