Brygger: Kim Odland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,065
FG: 1,010
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich
Havregryn
Hvete
Caramalt
Aprikos-puré

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Amarillo
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Yeast nutrient
Servomyces
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
60m @ 64min
10min @ 77

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1rør i 2l starter
Informasjon om gjæring:
18-20C 48t
20C 12dager
20-4C 48t

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2016
Flasket: 14. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N