Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1,053
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,64%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 98,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg pils
500 gr hvete
1 kg sjokolademalt
250 gr roasted barley
250 gr cara biscuit
500 gr havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr galena

[B]Andre ingredienser[/B]
1000 gr kokosmasse

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader
10 min 70 grader

Tilsatt 500 gram laktose under kok, ved 30 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
14 dager romtemp ca 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N