Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1,053 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,64% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 98,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg pils 500 gr hvete 1 kg sjokolademalt 250 gr roasted barley 250 gr cara biscuit 500 gr havregryn [B]Humle og krydder[/B] 25 gr galena [B]Andre ingredienser[/B] 1000 gr kokosmasse [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader 10 min 70 grader Tilsatt 500 gram laktose under kok, ved 30 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 14 dager romtemp ca 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N