Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 40
FG: 11
Mengde vørter: 25,5l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 3,8%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.465kg Pale alemalt
825g umeltet bygg
240g Roasted Barley
310g Roasted wheat
220g Chocolate wheat
220g Hvetmalt
220g Dark chrystal malt 275ebc

[B]Humle og krydder[/B]
60min 29g Magnum 14.1%

[B]Andre ingredienser[/B]
4g Kalsiumklorid
2g kalsiumsulfat
2g bakepulver

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 1h
Utlak 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale s-05
Gjærmengde: 0.3L starter
Informasjon om gjæring:
21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2017
Flasket: 3. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N