Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 40 FG: 11 Mengde vørter: 25,5l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 3,8% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.465kg Pale alemalt 825g umeltet bygg 240g Roasted Barley 310g Roasted wheat 220g Chocolate wheat 220g Hvetmalt 220g Dark chrystal malt 275ebc [B]Humle og krydder[/B] 60min 29g Magnum 14.1% [B]Andre ingredienser[/B] 4g Kalsiumklorid 2g kalsiumsulfat 2g bakepulver [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 1h Utlak 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale s-05 Gjærmengde: 0.3L starter Informasjon om gjæring: 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2017 Flasket: 3. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N