Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1049
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3600 g pilsnermalt
2400 g torrified wheat

350 g kirsebær per liter

[B]Humle og krydder[/B]
15 hallertauer 50 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 minutter
68 grader 30 minutter
78 grdaer 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP655
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Ca 1 år i kjellerbod, et halvt år i romtemperatur. Kirsebær tilsatt etter 1 år.

[B]Kommentarer[/B]
OG før tilsetting av kirsebær.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. november 2011
Flasket: 5. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N