Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1049 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3600 g pilsnermalt 2400 g torrified wheat 350 g kirsebær per liter [B]Humle og krydder[/B] 15 hallertauer 50 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 minutter 68 grader 30 minutter 78 grdaer 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP655 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Ca 1 år i kjellerbod, et halvt år i romtemperatur. Kirsebær tilsatt etter 1 år. [B]Kommentarer[/B] OG før tilsetting av kirsebær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. november 2011 Flasket: 5. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N