Brygger: Tor Sverre Helland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1086 FG: 1005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsener malt Cara munich malt Vienna malt Biscuit malt Sjokolade malt Demrara sukker [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker Fuggle Karamell [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter 68 grader 15 minutter 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 500 trappist Gjærmengde: 2 rør - gjærstarter Informasjon om gjæring: 14 dager 20 grader 90 dager Modning/ ettergjæring på flaske 12 grader [B]Kommentarer[/B] Brygget I Svea kjellerbryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2014 Flasket: 24. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N