Brygger: Anders Sivertsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,108 FG: 1,030 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1kg Briess Golden Light DME 6,2kg Pale Malt 0,6kg Mørk Munich 0,35kg CaraGold 0,35kg Caramunich III 0,25kg Victory Malt 0,05kg Carafa Special III [B]Humle og krydder[/B] 44,4g Southern Promise 12% - 60min 25g EKG 5,5% - 20min 25g EKG 5,5% - 5min [B]Andre ingredienser[/B] 0,5stk Whirfloc - 15min 1ts Gjærnæring - 15min [B]Meskeinformasjon[/B] 66c - 90min 77c - 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 1,5+3,5l starter 1pk Informasjon om gjæring: 15 dager primær - 20c 17 dager sekundær - 20c 3,8g/l sukker til karbonering 1pk CBC-1 til karbonering [B]Kommentarer[/B] 140min kok Tilsatt DME for å treffe pre-boil SG [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mars 2019 Flasket: 3. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N