Brygger: Anders Sivertsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,108
FG: 1,030
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1kg Briess Golden Light DME
6,2kg Pale Malt
0,6kg Mørk Munich
0,35kg CaraGold
0,35kg Caramunich III
0,25kg Victory Malt
0,05kg Carafa Special III

[B]Humle og krydder[/B]
44,4g Southern Promise 12% - 60min
25g EKG 5,5% - 20min
25g EKG 5,5% - 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5stk Whirfloc - 15min
1ts Gjærnæring - 15min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c - 90min
77c - 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 1,5+3,5l starter 1pk
Informasjon om gjæring:
15 dager primær - 20c
17 dager sekundær - 20c
3,8g/l sukker til karbonering
1pk CBC-1 til karbonering

[B]Kommentarer[/B]
140min kok
Tilsatt DME for å treffe pre-boil SG

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mars 2019
Flasket: 3. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N