Brygger: Roger Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 160 FG: 40 Mengde vørter: 39,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 52,6 Beregnet farge: 17,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 2 Crystal 20l Light Munich Carapils Torrefied Wheat [B]Humle og krydder[/B] Chinook Cascade Williamette [B]Andre ingredienser[/B] Wyest Gjærnæring Super Moss Gips Natron (bakepulver) Epsom Salt (MagnesiumSulfat) Kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk@67 degC. Batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyest 1056 Gjærmengde: 2 flasker Informasjon om gjæring: Gjærstarter 3L Gjæring i temperatur regulert skap på 19 grader. 1 uke primær. 1 uke sekundær m/tørrhumle. Nedskjølt til 1 degC før flasking. [B]Kommentarer[/B] Farge og Bitterhet beregnet med beersmith. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2015 Flasket: 7. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N