Brygger: Roger Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 160
FG: 40
Mengde vørter: 39,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 52,6
Beregnet farge: 17,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 2
Crystal 20l
Light Munich
Carapils
Torrefied Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Cascade
Williamette

[B]Andre ingredienser[/B]
Wyest Gjærnæring
Super Moss


Gips
Natron (bakepulver)
Epsom Salt (MagnesiumSulfat)
Kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk@67 degC.
Batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyest 1056
Gjærmengde: 2 flasker 
Informasjon om gjæring:
Gjærstarter 3L
Gjæring i  temperatur regulert skap på 19 grader.
1 uke primær.
1 uke sekundær m/tørrhumle.

Nedskjølt til 1 degC før flasking.

[B]Kommentarer[/B]
Farge og Bitterhet beregnet med beersmith.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2015
Flasket: 7. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N