Brygger: Svein Iversbakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,13 kg Pilsen
300g Acidulated
300g Munich

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 38g Magnum
0 min - 50g Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl whirlfloc
12 drp clarex
1 tsp gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader 70 min
72 grader 15 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjærstarter 4l

10 grader 20 dager
13 grader 1 dag
17 grader 1 dag
19 grader 1 dag
5 grader 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
Oppgitt flaskedato er oppgitt til tapping på fat. 
Fat til flaske ble gjort 26/2-2020

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2019
Flasket: 19. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F