Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,13 kg Pilsen 300g Acidulated 300g Munich [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 38g Magnum 0 min - 50g Saaz [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl whirlfloc 12 drp clarex 1 tsp gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader 70 min 72 grader 15 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjærstarter 4l 10 grader 20 dager 13 grader 1 dag 17 grader 1 dag 19 grader 1 dag 5 grader 7 dager [B]Kommentarer[/B] Oppgitt flaskedato er oppgitt til tapping på fat. Fat til flaske ble gjort 26/2-2020 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2019 Flasket: 19. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F