Brygger: tom dahlberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,47%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,90 kg Pale Malt, Maris Otter (5,0 EBC) Grain
0,30 kg Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC) Grain
0,30 kg Carabohemian(170-220EBC) (200,0 EBC) Grain
0,30 kg Carahell (Weyermann) (25,0 EBC) Grain
0,30 kg Munich I (Weyermann) (14,0 EBC) Grain

[B]Humle og krydder[/B]
60 min 10,00 gm Cascade [8,60 %] (60 min) Hops
60 min 20,00 gm Chinook [12,50 %] (60 min) Hops
25 min 6,00 gm Cascade [8,60 %] (25 min) Hops
25 min 9,00 gm Chinook [12,50 %] (25 min) Hops
28,00 gm Cascade [6,10 %] (Dry Hop 7 days) Hops

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 min
77 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1 rør i 1700 ml
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2012
Flasket: 13. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N