Brygger: tom dahlberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,47% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,90 kg Pale Malt, Maris Otter (5,0 EBC) Grain 0,30 kg Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC) Grain 0,30 kg Carabohemian(170-220EBC) (200,0 EBC) Grain 0,30 kg Carahell (Weyermann) (25,0 EBC) Grain 0,30 kg Munich I (Weyermann) (14,0 EBC) Grain [B]Humle og krydder[/B] 60 min 10,00 gm Cascade [8,60 %] (60 min) Hops 60 min 20,00 gm Chinook [12,50 %] (60 min) Hops 25 min 6,00 gm Cascade [8,60 %] (25 min) Hops 25 min 9,00 gm Chinook [12,50 %] (25 min) Hops 28,00 gm Cascade [6,10 %] (Dry Hop 7 days) Hops [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 min 77 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 rør i 1700 ml Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2012 Flasket: 13. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N