Brygger: Ole Andreas opphaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 83 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt Sjokolademalt Palealemalt Roasted Barley Munchener Crystalmalt [B]Humle og krydder[/B] Centennial Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] Ph justering [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ale egendyrket Gjærmengde: 1 pk. Informasjon om gjæring: 7 dager primærgjæring 10 dager sekundærgjæring [B]Kommentarer[/B] Første gangs deltagelse. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F