Brygger: Ole Andreas opphaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7B Dunkelweizen
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 83 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt
Sjokolademalt
Palealemalt
Roasted Barley
Munchener 
Crystalmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial 
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]
Ph justering

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Ale egendyrket
Gjærmengde: 1 pk.
Informasjon om gjæring:
7 dager primærgjæring
10 dager sekundærgjæring

[B]Kommentarer[/B]
Første gangs deltagelse.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F