Brygger: Kim Odland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1,102 FG: 1,012 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 12,2% Beregnet IBU: 85,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Caramalt 30EBC Caramunich III Pale chocolate malt Special-B Mørkt Muscavadosukker Rosinpuré [B]Humle og krydder[/B] Columbus Centennial [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 90min @ 64C 10min @ 77C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 250ml slurry Informasjon om gjæring: 18C-20C - 48 timer 20C - 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2015 Flasket: 15. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N