Brygger: Kim Odland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1,102
FG: 1,012
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 17,5l
Alkoholstyrke: 12,2%
Beregnet IBU: 85,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Caramalt 30EBC
Caramunich III
Pale chocolate malt
Special-B
Mørkt Muscavadosukker
Rosinpuré

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
90min @ 64C
10min @ 77C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 250ml slurry
Informasjon om gjæring:
18C-20C - 48 timer
20C - 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2015
Flasket: 15. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N