Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg belgisk pilsnermalt 300g munich II 100g syrnet malt [B]Humle og krydder[/B] 15g magnum 60 min 40g saaz 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66,6`c i 66 min, mash out 76`c i 6 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 2065 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: startet på 8, 10`c i 8 dager, 3 dager på 13`c, cold crash i løpet av 3 dager til 2`c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2014 Flasket: 30. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F