Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse
OG: 1048
FG: 1011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg belgisk pilsnermalt
300g munich II
100g syrnet malt

[B]Humle og krydder[/B]
15g magnum 60 min
40g saaz 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66,6`c i 66 min, mash out 76`c i 6 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 2065 
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
startet på 8, 10`c i 8 dager, 3 dager på 13`c, cold crash i løpet av 3 dager til 2`c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2014
Flasket: 30. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F