Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Bjørnebær
OG: 1059
FG: 1008
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 5 kg
Hvete malt 0,7 kg
Munich malt 0,7 kg
Vienna malt 0,7

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 3,9% 30g i 90 min
Saaz 3,9% 20g i 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vørter overført til 3 kg bjørnebær etter 6 dagers gjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: 2 pakker 3711
Informasjon om gjæring:
26 grader i 6 dager
29 grader i 3 dager

[B]Kommentarer[/B]
Bjørnebær fra egen hage. Noen ikke modne

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2014
Flasket: 10. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N