Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Bjørnebær OG: 1059 FG: 1008 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 5 kg Hvete malt 0,7 kg Munich malt 0,7 kg Vienna malt 0,7 [B]Humle og krydder[/B] Saaz 3,9% 30g i 90 min Saaz 3,9% 20g i 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Vørter overført til 3 kg bjørnebær etter 6 dagers gjæring [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: 2 pakker 3711 Informasjon om gjæring: 26 grader i 6 dager 29 grader i 3 dager [B]Kommentarer[/B] Bjørnebær fra egen hage. Noen ikke modne [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2014 Flasket: 10. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N