Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 56
FG: 14
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 8,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2kg pilsnermalt
200g caramunich 1
200g aromatic malt
100g chocolate wheat

[B]Humle og krydder[/B]
60min 9g Mosaic 13.3% 

80C steep 10min
30g Amarillo 8.7%
30g Mosaic

Dryhop
10g Amarillo
20g Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
2g kalsiumsulfat
Ca 0.5g kalsiumkarbonat

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 1h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager s-23
Gjærmengde: Ca 0.3L starter
Informasjon om gjæring:
10 grader 2 dager
13 grader 5 dager FG 20
Diacetylrast 2 dager 20 grader
Coldcrash + tørrhumling 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2018
Flasket: 19. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N