Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 56 FG: 14 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 8,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2kg pilsnermalt 200g caramunich 1 200g aromatic malt 100g chocolate wheat [B]Humle og krydder[/B] 60min 9g Mosaic 13.3% 80C steep 10min 30g Amarillo 8.7% 30g Mosaic Dryhop 10g Amarillo 20g Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] 2g kalsiumsulfat Ca 0.5g kalsiumkarbonat [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 1h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager s-23 Gjærmengde: Ca 0.3L starter Informasjon om gjæring: 10 grader 2 dager 13 grader 5 dager FG 20 Diacetylrast 2 dager 20 grader Coldcrash + tørrhumling 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2018 Flasket: 19. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N