Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1051
FG: 1013
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.000 kg German - Vienna (75.47%)
1.000 kg Pilsner (18.87%)
0.250 kg German - Dark Munich (4.72%)
0.050 kg German - Carafa II (0.94%)

[B]Humle og krydder[/B]
40.0 g Saaz Pellet (3.5% Alpha) @ 90 Minutes (First Wort) (1.9 g/L)
40.0 g Saaz Pellet (3.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1.9 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830 German Lager
Gjærmengde: Nok
Informasjon om gjæring:
Fermented at 9°C with WLP830 - German Lager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. august 2017
Flasket: 16. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F