Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1051 FG: 1013 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.000 kg German - Vienna (75.47%) 1.000 kg Pilsner (18.87%) 0.250 kg German - Dark Munich (4.72%) 0.050 kg German - Carafa II (0.94%) [B]Humle og krydder[/B] 40.0 g Saaz Pellet (3.5% Alpha) @ 90 Minutes (First Wort) (1.9 g/L) 40.0 g Saaz Pellet (3.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1.9 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 German Lager Gjærmengde: Nok Informasjon om gjæring: Fermented at 9°C with WLP830 - German Lager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. august 2017 Flasket: 16. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F