Brygger: Mikael Slettedal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 235,0l Mengde ferdig øl: 215,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 62,8 Beregnet farge: 15,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 82% Muntons Pale Malt 8% Munich 10L 7% Tysk Hvete 3% Crystal 120EBC [B]Humle og krydder[/B] FWH Citra 11,2G 15 min. Citra 32g 10 min. Citra 32g 5 min. Citra 32g 1 min. Citra 32g Tørrhumlet 100g Citra 3 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Slurry Gjærmengde: 4dl. Informasjon om gjæring: 14 dager på 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2013 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Ja Karbonering: F