Brygger: Mikael Slettedal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 235,0l
Mengde ferdig øl: 215,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 62,8
Beregnet farge: 15,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
82% Muntons Pale Malt
8% Munich 10L
7% Tysk Hvete
3% Crystal 120EBC

[B]Humle og krydder[/B]
FWH Citra 11,2G
15 min. Citra 32g
10 min. Citra 32g
5 min. Citra 32g
1 min. Citra 32g
Tørrhumlet 100g Citra 3 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002 Slurry
Gjærmengde: 4dl.
Informasjon om gjæring:
14 dager på 17 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2013
Flasket: 24. februar 2013
Filtrert: Ja
Karbonering: F