Brygger: Frode Krogstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin) Ekstra ingredienser: dadler OG: 1,069 FG: 1,015 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,9 kg pilsmalt 0,5 kg special b malt 0,25 kg best Munich dark 260g sukker 140g mørk candisirup 100g dadler [B]Humle og krydder[/B] 23g magnum 60 min 15g goldings siste 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: T-58 Gjærmengde: 3 poser Informasjon om gjæring: 18g opp til 28 over 2 uker Ca 1 uke på 28 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. juli 2017 Flasket: 7. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N