Brygger: Frode Krogstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser: dadler
OG: 1,069
FG: 1,015
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,9 kg pilsmalt
0,5 kg special b malt
0,25 kg best Munich dark
260g sukker
140g mørk candisirup
100g dadler

[B]Humle og krydder[/B]
23g magnum 60 min
15g goldings siste 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: T-58
Gjærmengde: 3 poser
Informasjon om gjæring:
18g opp til 28 over 2 uker
Ca 1 uke på 28

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. juli 2017
Flasket: 7. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N