Brygger: Arvid Grøtting Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1043 FG: 1008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 g Maris Otter Pale Malt 250 g Cara Pils 250 g Wheat Malt 250 g Crystal 120 250 g Amber Malt [B]Humle og krydder[/B] 50 g Motueka 6.7% first wort hop, kokt 60' 25 g Motueka 6.7% @flame-out 25 g Motueka 6.7% tørrhumlet [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts gips i bryggevannet [B]Meskeinformasjon[/B] 90' på 68°-63°C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk = 22 g Informasjon om gjæring: Pitchet ved 15°C, ca 19°C romtemperatur. Kom seg opp til 20°C og holdt seg der. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2014 Flasket: 26. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N