Brygger: Arvid Grøtting
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1043
FG: 1008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 g Maris Otter Pale Malt
250 g Cara Pils
250 g Wheat Malt
250 g Crystal 120
250 g Amber Malt

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Motueka 6.7% first wort hop, kokt 60'
25 g Motueka 6.7% @flame-out
25 g Motueka 6.7% tørrhumlet

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts gips i bryggevannet

[B]Meskeinformasjon[/B]
90' på 68°-63°C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pk = 22 g
Informasjon om gjæring:
Pitchet ved 15°C, ca 19°C romtemperatur.  Kom seg opp til 20°C og holdt seg der.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2014
Flasket: 26. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N