Brygger: Marius H. Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,054
FG: 1,016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,2kg Munich Malt
0,7kg Pils malt
0,15kg Oak Smoked Wheat malt
0,14kg Carafa 3 special

[B]Humle og krydder[/B]
38gr Hallertauer Mittelfrueh 4,8% 60 min
15gr Hallertauer Mittelfrueh 4,8% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1t ved 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Mengde pr. mr. malty
Informasjon om gjæring:
to uker ved 10 grader
fire dager diacetylrest ved 22 grader

[B]Kommentarer[/B]
naturlig karbonert til volco2: 2.2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2014
Flasket: 31. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N