Brygger: Marius H. Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,054 FG: 1,016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,2kg Munich Malt 0,7kg Pils malt 0,15kg Oak Smoked Wheat malt 0,14kg Carafa 3 special [B]Humle og krydder[/B] 38gr Hallertauer Mittelfrueh 4,8% 60 min 15gr Hallertauer Mittelfrueh 4,8% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t ved 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Mengde pr. mr. malty Informasjon om gjæring: to uker ved 10 grader fire dager diacetylrest ved 22 grader [B]Kommentarer[/B] naturlig karbonert til volco2: 2.2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2014 Flasket: 31. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N