Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4700 g maris otter 440 g pale crystal 80 EBC 360 g hvetemalt 180 g sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 25 g Nortern brewer 10,5 % Mash hop 15 g Nortern brewer 10,5 % i 60 min 27 g Nortern brewer 10,5 % i 15 min 40 g Cascade 7 % i 10 min 42 g Cascade 7 % ved kokeslutt 56 g Centennial tørrhumle i 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk: 62°C, sacc.-rest: 67°C i 75 min, utmesk: 77°C i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1+1 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret ved 18°C i to dager, romtemperatur (ca 21°C) i åtte dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2013 Flasket: 28. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N