Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 35,3 Beregnet farge: 9,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.00 kg Pilsner 0.50 kg Cara-Pils 0.50 kg Melanoidin 0.20 kg Wheat, Flaked [B]Humle og krydder[/B] 60.00 g Perle / Boil 75.0 min 80.00 g Saaz - Boil 45.0 min 50.00 g Saaz - Boil 2.0 min [B]Andre ingredienser[/B] 5.00 g Calcium Chloride in Mash 5.00 g Gypsum Calcium Sulfate in Mash 1.00 Items Whirlfloc Tablet in Boil 10.0 mins 2.00 tsp Yeast Nutrient in Boil 10.0 mins [B]Meskeinformasjon[/B] Triple step infusion Protein Rest 50.0 C 20 min Saccharification 62.0 C 30 min Saccharification 68.0 C 40 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs 830 Gjærmengde: 5 liter starter Informasjon om gjæring: 14 days at 10C 2 weeks maturing before bottling. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2017 Flasket: 8. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N