Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 35,3
Beregnet farge: 9,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.00 kg Pilsner 
0.50 kg Cara-Pils
0.50 kg Melanoidin
0.20 kg Wheat, Flaked

[B]Humle og krydder[/B]
60.00 g Perle / Boil 75.0 min 
80.00 g Saaz - Boil 45.0 min
50.00 g Saaz - Boil 2.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5.00 g Calcium Chloride in Mash 
5.00 g Gypsum Calcium Sulfate in Mash
1.00 Items Whirlfloc Tablet in  Boil 10.0 mins
2.00 tsp Yeast Nutrient in  Boil 10.0 mins

[B]Meskeinformasjon[/B]
Triple step infusion
Protein Rest 50.0 C 20 min 
Saccharification 62.0 C 30 min 
Saccharification 68.0 C 40 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs 830
Gjærmengde: 5 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 days at 10C
2 weeks maturing before bottling.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2017
Flasket: 8. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N