Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 36,17
Beregnet farge: 28,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg pale
1 kg cara amber
250 gr special b

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
10g 60 min
10g 30 min
10g 15 min
15g 5 min
20g flameout
35g tørrhumle 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 65 grader
10 min 70 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
14 dager romtemp ca 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N