Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 36,17 Beregnet farge: 28,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg pale 1 kg cara amber 250 gr special b [B]Humle og krydder[/B] Citra 10g 60 min 10g 30 min 10g 15 min 15g 5 min 20g flameout 35g tørrhumle 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 65 grader 10 min 70 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 14 dager romtemp ca 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N