Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt: 4800g Maris Otter: 500g Cara Hell: 600g Flaked Barley: 200g [B]Humle og krydder[/B] Amarillo: 40 g (45 min før kokestopp) Mosaic: 20 g (15 min før kokestopp) Mosaic: 30 g (5 min før kokestopp) Mosaic: 70 g (Tørr) [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin: 66 C Maltosesteg: 68 C Mashout: 77 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 19 C 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2016 Flasket: 9. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F