Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1011
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt: 4800g
Maris Otter: 500g
Cara Hell: 600g
Flaked Barley: 200g

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo: 40 g  (45 min før kokestopp)
Mosaic: 20 g (15 min før kokestopp)
Mosaic: 30 g (5 min før kokestopp)
Mosaic: 70 g (Tørr)

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin: 66 C
Maltosesteg: 68 C
Mashout: 77 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1 pakke 
Informasjon om gjæring:
19 C 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2016
Flasket: 9. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F