Brygger: Manfred Heun Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1054 FG: 1015 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 5,19% Beregnet IBU: 18,8 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5700g Maris otter pale malt 5.9 ebc 5700g Wheat malt 3,1ebc 400g crystal 78.8ebc 200g caramunich 90ebc 350g sukker til karbonering [B]Humle og krydder[/B] 36 gram Hallertau 5,9% 60 min 54 gram Saaz 3.7% 28 min 36 gram Saaz 3.7% 15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] innmesking 52 grader varmes opp til 67 grader 1 time 10 min 75 grader skyllet 10 liter med 78 graders vann [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safbrew WB-06 Gjærmengde: 22 Informasjon om gjæring: Gjæret 14 dgr 19 grader Flaskegjæret 14 dgr 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. august 2012 Flasket: 8. september 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N