Brygger: Manfred Heun
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1054
FG: 1015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 5,19%
Beregnet IBU: 18,8
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5700g Maris otter pale malt 5.9 ebc
5700g Wheat malt 3,1ebc
400g crystal 78.8ebc
200g caramunich 90ebc

350g sukker til karbonering

[B]Humle og krydder[/B]
36 gram Hallertau 5,9% 60 min
54 gram Saaz 3.7% 28 min
36 gram Saaz 3.7% 15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesking 52 grader 
varmes opp til 67 grader 1 time
10 min 75 grader
skyllet 10 liter med 78 graders vann

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safbrew WB-06
Gjærmengde: 22
Informasjon om gjæring:
Gjæret 14 dgr 19 grader
Flaskegjæret 14 dgr 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. august 2012
Flasket: 8. september 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N