Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1,062 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,5l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 104,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,4 kg Maris Otter 2,8 kg Vienna 1,3 kg Pilsner 0,55 kg Hvete 0,15 kg Carafa 2 0,10 kg Carafa 3 0,20 kg Crystal 34L [B]Humle og krydder[/B] 25 gram Citra 60 min. 20 gram Galaxy 60 min. 20 gram Centennial 15 min. 20 gram Mosaic 15 min. 100 gram Citra 5 min. 50 gram Mosaic 5 min. 30 gram Centennial 0 min. 50 gram Chinook 5 dager 50 gram Citra 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 66,5 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 230 billioner celler Informasjon om gjæring: Gjæra fra 18 til 21 grader over 14 dager 2 døgn med coldcrash 2 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2016 Flasket: 10. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N