Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1,062
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,5l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 104,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,4 kg Maris Otter
2,8 kg Vienna 
1,3 kg Pilsner
0,55 kg Hvete
0,15 kg Carafa 2
0,10 kg Carafa 3
0,20 kg Crystal 34L

[B]Humle og krydder[/B]
25 gram Citra 60 min.
20 gram Galaxy 60 min.
20 gram Centennial 15 min.
20 gram Mosaic 15 min.
100 gram Citra 5 min.
50 gram Mosaic 5 min.
30 gram Centennial 0 min.
50 gram Chinook 5 dager
50 gram Citra 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 66,5 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 230 billioner celler
Informasjon om gjæring:
Gjæra fra 18 til 21 grader over 14 dager
2 døgn med coldcrash 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2016
Flasket: 10. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N