Brygger: Otto Mikal Furuly
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 30,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Fawcett Maris Otter Pale Malt 
Fawcett CaraMalt
Amber Malt
Munich Malt - 20L 
Fawcett Malted Oats 
Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 34,5 gram (3 pakker)
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. november 2016
Flasket: 9. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N