Brygger: Otto Mikal Furuly Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 30,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Fawcett Maris Otter Pale Malt Fawcett CaraMalt Amber Malt Munich Malt - 20L Fawcett Malted Oats Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 34,5 gram (3 pakker) Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. november 2016 Flasket: 9. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N