Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,5 kg Maris Otter Pale malt 0,4 kg Crystal malt 0,4 kg Dark Crystal malt 0,3 kg Roasted Barley 280 gram sukker til karbonering på flasker [B]Humle og krydder[/B] 60 minutter: 55 gram East Kent Goldings (6%) 15 minutter: 60 gram East Kent Goldings (6%) [B]Andre ingredienser[/B] 25 gram ph 5,2 stabilizer i mesk 1 whirlfloc tablett, 15 minutter kok 1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok 25 dråper Brewers clarex i gjæringskaret [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 75 minutter 78 grader i 5 minutter (mashout) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 004 Gjærmengde: 2 rør + starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring: 18 grader i 14 dager Karbonering på flasker: 22 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2015 Flasket: 4. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N