Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,75kg Bestmalz Pilsner 400g Bestmalz Caramel Hell [B]Humle og krydder[/B] 110g Smaragd 5,0%aa - 60 min 27g Smaragd 5,0%aa - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C - 90 min 78C - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale W34/70 Gjærmengde: Ca 900 mill. celler Informasjon om gjæring: Tasty's Fast Lagering Method [B]Kommentarer[/B] Ølet er ferdig fermentert ila. 5 dager. Gjær ble dumpet på dag 5, ølet fikk stå i 9 dager på 3C inntil det ble fatet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2018 Flasket: 7. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F