Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,75kg Bestmalz Pilsner
400g Bestmalz Caramel Hell

[B]Humle og krydder[/B]
110g Smaragd 5,0%aa - 60 min
27g Smaragd 5,0%aa - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64C - 90 min
78C - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale W34/70
Gjærmengde: Ca 900 mill. celler
Informasjon om gjæring:
Tasty's Fast Lagering Method

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er ferdig fermentert ila. 5 dager. 
Gjær ble dumpet på dag 5, ølet fikk stå i 9 dager på 3C inntil det ble fatet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2018
Flasket: 7. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F