Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1,080 FG: 1,019 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich malt Melanoiden Malt Oats, Flaked Crystal 40L Crystal 120L Chocolate Malt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings Willamette Magnum [B]Andre ingredienser[/B] Brewbrite klarningsmiddel Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 60min, 72c 10min, 78c 10min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 8pk tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæringstemperatur: 18 grader med stigning til 21 [B]Kommentarer[/B] Co2, Naturlig og tvungen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F