Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy
OG: 1,080
FG: 1,019
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich malt
Melanoiden Malt
Oats, Flaked
Crystal 40L
Crystal 120L
Chocolate Malt
Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings
Willamette
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]
Brewbrite klarningsmiddel
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c 60min, 72c 10min, 78c 10min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 8pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
Gjæringstemperatur:
18 grader med stigning til 21

[B]Kommentarer[/B]
Co2, Naturlig og tvungen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F