Brygger: Sigurd Øien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 79,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 12750g Cara Munich 100 EBC 500g Chocolate Malt 800 EBC 375g Crystal Malt 135 EB 750g [B]Humle og krydder[/B] Simcoe 12,0 % alpha 33 g 60 minutes Motueka 7,0 % alpha 33 g 60 minutes Palisade 7,2 % alpha 33 g 60 minutes Simcoe 12,0 % alpha 33 g 10 minutes Motueka 7,0 % alpha 33 g 10 minutes Palisade 7,2 % alpha 33 g 10 minutes Simcoe 12,0 % alpha 33 g 5 minutes Motueka 7,0 % alpha 33 g 5 minutes Palisade 7,2 % alpha 33 g 5 minutes Simcoe 12,0 % alpha 33 g 1 minutes Motueka 7,0 % alpha 33 g 1 minutes Palisade 7,2 % alpha 33 g 1 minutes Palisade 7,2 % alpha 100 g dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 5 L starter, 2 rør Informasjon om gjæring: 20 grader 5 dager 22 dager 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2013 Flasket: 11. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N