Brygger: Sigurd Øien
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 79,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 12750g
Cara Munich 100 EBC 500g
Chocolate Malt 800 EBC 375g
Crystal Malt 135 EB 750g

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe		12,0 %	alpha	33	g	60	minutes
Motueka		7,0 %	alpha	33	g	60	minutes
Palisade	7,2 %	alpha	33	g	60	minutes
Simcoe		12,0 %	alpha	33	g	10	minutes
Motueka		7,0 %	alpha	33	g	10	minutes
Palisade	7,2 %	alpha	33	g	10	minutes
Simcoe		12,0 %	alpha	33	g	5	minutes
Motueka		7,0 %	alpha	33	g	5	minutes
Palisade	7,2 %	alpha	33	g	5	minutes
Simcoe		12,0 %	alpha	33	g	1	minutes
Motueka		7,0 %	alpha	33	g	1	minutes
Palisade	7,2 %	alpha	33	g	1	minutes
Palisade	7,2 %	alpha	100	g	dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 5 L starter, 2 rør
Informasjon om gjæring:
20 grader 5 dager
22 dager 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2013
Flasket: 11. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N