Brygger: Vegard Randen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,090
FG: 1,018
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5638g Pale malt, Maris Otter
1400g Flaket havre
608g Sjokolademalt
608g Crystal malt - 60L
393g Hvete malt
292g Black malt
250g Maple syrup
300g Demerarasukker

[B]Humle og krydder[/B]
35g Chinook pellet 13,0% alpha 90 min.
30g Simcoe pellet 13,2% alpha 90 min.
18g East Kent Golding pellet 5,0% alpha 15 min.
18g East Kent Golding pellet 5,0% alpha 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
70g Kakaopulver 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 65°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1728
Gjærmengde: 125 ml (1pk)
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 19°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. august 2015
Flasket: 15. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N