Brygger: Vegard Randen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,090 FG: 1,018 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5638g Pale malt, Maris Otter 1400g Flaket havre 608g Sjokolademalt 608g Crystal malt - 60L 393g Hvete malt 292g Black malt 250g Maple syrup 300g Demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] 35g Chinook pellet 13,0% alpha 90 min. 30g Simcoe pellet 13,2% alpha 90 min. 18g East Kent Golding pellet 5,0% alpha 15 min. 18g East Kent Golding pellet 5,0% alpha 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 70g Kakaopulver 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 65°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1728 Gjærmengde: 125 ml (1pk) Informasjon om gjæring: 14 dager ved 19°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. august 2015 Flasket: 15. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N