Brygger: Lars-Erik Owe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,034
FG: 1,007
Mengde vørter: 8,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 3,6%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
0,75 kg Heidelberg pilsmalt
0,75 kg Bestmalz hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
3,5 g Fuggles pellets (5 % alfasyre) - FWH (3 min total koketid)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time ved 64 C
5 min ved 75 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Surdeigskulturen min
Gjærmengde: En god sleiv (1 dl)
Informasjon om gjæring:
54 dager ved 22 C
17 dager ved 25 C
ca 2 måneder ved 10 C

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er ikke tilsatt annen gjær enn surdeigskulturen. Total koketid på vørteren er 3 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2013
Flasket: 24. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N