Brygger: Lars-Erik Owe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,034 FG: 1,007 Mengde vørter: 8,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 3,6% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 0,75 kg Heidelberg pilsmalt 0,75 kg Bestmalz hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 3,5 g Fuggles pellets (5 % alfasyre) - FWH (3 min total koketid) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time ved 64 C 5 min ved 75 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Surdeigskulturen min Gjærmengde: En god sleiv (1 dl) Informasjon om gjæring: 54 dager ved 22 C 17 dager ved 25 C ca 2 måneder ved 10 C [B]Kommentarer[/B] Ølet er ikke tilsatt annen gjær enn surdeigskulturen. Total koketid på vørteren er 3 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2013 Flasket: 24. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N