Brygger: Stian Grimsrud Nicolaisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 10A Belgisk blond)
Ekstra ingredienser: Appelsinskall, Stjerneanis, fersk koriander
OG: 1044
FG: 1015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 28,5
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
450 gram aromatisk malt
170 gram crystal malt 120L
680 gram Amber Dry Extrakt
1500 gram Pale Liquid Extrakt
680 gram brunt sukker (Urafinert)

[B]Humle og krydder[/B]
28 gram Northern Brewer 90 min
19 gram Saaz 90 min
28 gram Saaz 15 min
28 gram appelsinskall 5 min
14 gram koriander 5 min
1 stk stjerneanis 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/4 teskje Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 1 pakke uten starter
Informasjon om gjæring:
14 dager i 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2013
Flasket: 1. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N