Brygger: Stian Grimsrud Nicolaisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 10A Belgisk blond) Ekstra ingredienser: Appelsinskall, Stjerneanis, fersk koriander OG: 1044 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 28,5 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 450 gram aromatisk malt 170 gram crystal malt 120L 680 gram Amber Dry Extrakt 1500 gram Pale Liquid Extrakt 680 gram brunt sukker (Urafinert) [B]Humle og krydder[/B] 28 gram Northern Brewer 90 min 19 gram Saaz 90 min 28 gram Saaz 15 min 28 gram appelsinskall 5 min 14 gram koriander 5 min 1 stk stjerneanis 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/4 teskje Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: 1 pakke uten starter Informasjon om gjæring: 14 dager i 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2013 Flasket: 1. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N