Brygger: Per Christian Nødtvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1,039
FG: 1,008
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,1%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.5 kg maris otter pale malt
0.4 kg krystallmalt 60L
0.1 kg amber malt

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 10 gram Target (11%)
30 min - 20 gram EKG (6.4%)
5 min - 30 gram EKG (6.4%)

[B]Andre ingredienser[/B]
0.5 whirlfloc tablet
0.5 teskje gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket inn med 20 liter vann på 67 grader.
Holdt på 67 grader i en time.
Mwesket ut i 10 minutter på 76 grader.
Skylte med 12 liter vann på 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London Ale III
Gjærmengde: 3 dl vasket slurry
Informasjon om gjæring:
19 grader i 11 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2014
Flasket: 14. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N