Brygger: Per Christian Nødtvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1,039 FG: 1,008 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,1% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.5 kg maris otter pale malt 0.4 kg krystallmalt 60L 0.1 kg amber malt [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 10 gram Target (11%) 30 min - 20 gram EKG (6.4%) 5 min - 30 gram EKG (6.4%) [B]Andre ingredienser[/B] 0.5 whirlfloc tablet 0.5 teskje gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket inn med 20 liter vann på 67 grader. Holdt på 67 grader i en time. Mwesket ut i 10 minutter på 76 grader. Skylte med 12 liter vann på 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: 3 dl vasket slurry Informasjon om gjæring: 19 grader i 11 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2014 Flasket: 14. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N