Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,046
FG: 1,011
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,58%
Beregnet IBU: 44,45
Beregnet farge: 17,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pale malt
0,8 kg Munich malt
0,4 kg Caramunich malt

[B]Humle og krydder[/B]
14 gr. Cascade 60 min
9 gr Simcoe 60 min
18 gr Citra 15 min
20 gr Simcoe 15 min
20 gr Citra 2 min
22 gr Simcoe 2 min
25 gr Citra 9 dager
25 gr Chinook 9 dager
35 gr Citra 5 dager
25 gr Chinook 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
3 gram Wyeast gjærnæring
1 teskje Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c i 75 min
72c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bry-97
Gjærmengde: 2,5 dl gjærslurry
Informasjon om gjæring:
Gjæra fra 16 til 21 grader over 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2014
Flasket: 8. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N