Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,046 FG: 1,011 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,58% Beregnet IBU: 44,45 Beregnet farge: 17,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pale malt 0,8 kg Munich malt 0,4 kg Caramunich malt [B]Humle og krydder[/B] 14 gr. Cascade 60 min 9 gr Simcoe 60 min 18 gr Citra 15 min 20 gr Simcoe 15 min 20 gr Citra 2 min 22 gr Simcoe 2 min 25 gr Citra 9 dager 25 gr Chinook 9 dager 35 gr Citra 5 dager 25 gr Chinook 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 3 gram Wyeast gjærnæring 1 teskje Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 66c i 75 min 72c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bry-97 Gjærmengde: 2,5 dl gjærslurry Informasjon om gjæring: Gjæra fra 16 til 21 grader over 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2014 Flasket: 8. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N