Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1049
FG: 1008
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 55,22
Beregnet farge: 18,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Maris Otter
0,8 Kg Munich 2
0,4 Kg CaraMunich

[B]Humle og krydder[/B]
7 gram Summit 60 min
9 gram Simcoe 60 min
18 gram Citra 12 min
20 gram Simcoe 12 min
20 gram Citra 7 min
22 gram Simcoe 7 min
25 gram Citra 9 dager
25 gram Chinook 9 dager
35 gram Citra 5 dager
30 gram Chinook 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 75 min
76,7 i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack M44
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Stigende fra 16 til 20 grader
Cold crash i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2015
Flasket: 12. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N