Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1049 FG: 1008 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 55,22 Beregnet farge: 18,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Maris Otter 0,8 Kg Munich 2 0,4 Kg CaraMunich [B]Humle og krydder[/B] 7 gram Summit 60 min 9 gram Simcoe 60 min 18 gram Citra 12 min 20 gram Simcoe 12 min 20 gram Citra 7 min 22 gram Simcoe 7 min 25 gram Citra 9 dager 25 gram Chinook 9 dager 35 gram Citra 5 dager 30 gram Chinook 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 75 min 76,7 i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack M44 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Stigende fra 16 til 20 grader Cold crash i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2015 Flasket: 12. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N