Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1047 FG: 1007 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4800 gram Pils malt 80 gram Dark Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Sterling 6,9% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 3gr Kalsiumsulfat i skyllevannet 1ts irish moss 15 min 2ts gjærnæring + servomyces 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @67-64 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP838 Gjærmengde: 450 bill celler Informasjon om gjæring: Tilsatt O2, 60sek ved 1L/min. 3 uker på 10 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til VolCo2: 2,5 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. september 2012 Flasket: 2. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N