Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,64% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Muntons Marris Otter Malt Extract Spraymalt Medium [B]Humle og krydder[/B] Cascade 30G 60 min Citra 30G 15 min Mosaic 30G 15 min Cascade 60G 5 min Citra 100G 5 min Citra 30G 1 min Dry hop: Citra 60G 7 dager Cascade 20G 7 dager Chinook 20G 12 dager [B]Andre ingredienser[/B] 5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden. 1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden. [B]Meskeinformasjon[/B] Ingen mesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 11,5G Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. oktober 2016 Flasket: 24. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N