Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,64%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Muntons Marris Otter Malt Extract
Spraymalt Medium

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade			30G 60 min
Citra			30G 15 min
Mosaic			30G 15 min
Cascade			60G  5 min
Citra		       100G  5 min
Citra			30G  1 min
	Dry hop:
Citra			60G  7 dager
Cascade			20G  7 dager
Chinook			20G 12 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
5G klarningsmiddel, de siste 15 minuttene av koketiden.
1/2 tsk Gjaernaering, de siste 15 minuttene av koketiden.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Ingen mesking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05 11,5G
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. oktober 2016
Flasket: 24. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N