Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1065
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,50 kg Pale Malt
1,00 kg Munich Malt
0,50 kg Wheat Malt
0,30 kg Carapils (4 EBC)
0,10 kg Dark Crystal Malt (275 EBC)
0,10 kg Rye Malt
0,20 Dark candi sugar (500 EBC)
0,15 Clear candi sugar (1 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
27 g Wakatu (7,1 % AA) - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C i 75 minutter
75°C utmesk (10 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs Abbey Ale
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
19 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2014
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N