Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1065 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,50 kg Pale Malt 1,00 kg Munich Malt 0,50 kg Wheat Malt 0,30 kg Carapils (4 EBC) 0,10 kg Dark Crystal Malt (275 EBC) 0,10 kg Rye Malt 0,20 Dark candi sugar (500 EBC) 0,15 Clear candi sugar (1 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 27 g Wakatu (7,1 % AA) - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C i 75 minutter 75°C utmesk (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs Abbey Ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2014 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N