Brygger: Hans Kristian Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 120,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,8 Beregnet farge: 9,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.50 kg Weyermann Ekstra Pale Pilsner Malt (2.5 Grain 1 44.2 % 9.50 kg Weyermann Pale Ale Malt (7.5 EBC) Grain 2 44.2 % 1.00 kg Weyermann CaraHell (30.0 EBC) Grain 3 4.7 % 1.00 kg Weyermann Munich Malt Type 1 (18.0 EBC) Grain 4 4.7 % 0.50 kg Oats, Flaked (2.0 EBC) Grain 5 2.3 % [B]Humle og krydder[/B] 120g amarillo 15 min 120g falconers flight 15 min 240g amarillo 2 min 240g falconers flight 2 min 150g amarillo dryhop dag 5 150g falconers flight dryhop dag 5 [B]Andre ingredienser[/B] 2.5 tabletter whirlflock 15 min yeast nutrient 15 min 140 liter i HLT 42g Cas04 (Kalsiumsulfat) 25liter til i HLT 7.5g Cas04 (Kalsiumsulfat) 65 liter til mesk 6.5g CaC03(Kalsiumkarbonat) [B]Meskeinformasjon[/B] Mash 64.0 C 60 min Mash Out 76.0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: Steppa starter Informasjon om gjæring: 4 dager på 17 1 dag 18 7 dager på 19 2 dager cold crash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2016 Flasket: 1. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F